Süreyya Cinik'in başkanlığını yaptığı Reşitpaşa Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği, gerçekleştirilen açılış tören ile faaliyete geçti. Törene çok sayıda isim katıldı.

Açılış törenine; CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Kargidanoğlu, Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altınbaş, CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş, Reşitpaşa Mahalle Muhtarı Engin Manav, Sarıyer Belediye Meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelesi 'hayırlı olsun' temennileri ile kesilirken, konuklr dernek yönetimine başarılar diledi. Reşitpaşa için güzel çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini belirten Dernek Başkanı Süreyya Cinikise açılış törenine katılanlara teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU

Süreyya CİNİK

Hüseyin KARASU

Hüseyin YILDIRIM

Zeynep KINA

İbrahim DEMİRBAŞ

Ünal TAŞTAN

Cemile Saçık ATEŞ

Ali Haydar KOÇ

Veysel GÜZELCİ

Mükerrem TUNCEL

Neşet FIRAT

SARIYER POSTA GAZETESİ