Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ayazağalı kadınları Sevgi ve Barış Teknesi’nde ağırladı. Sarıyer Belediyesi’ne 2014 yılında bağlanan Ayazağa ve Huzur Mahallesi’nde yaşayan kadınların sorunlarını ve taleplerini dinlemek için düzenlenen kahvaltıya Sarıyer Belediye Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ve birim müdürleri de eşlik etti. Toplantıda kadınlarla bir araya gelen Başkan Genç, imar planları ve kentsel dönüşüm konusunda halkı yanlış bilgilendirerek rant sağlamaya çalışan kesimler olduğunu söyledi.

“Tek dayanağınız Sarıyer Belediyesi”

İmar planları ve kentsel dönüşüm konusunda önemli uyarılarda bulunan Başkan Genç, “Sizi kandırmaya çalışanlara itimat etmeyin. Bu insanlara kanmamanız gerekiyor. Yoksa bugüne kadar atılan adımların hepsi boşa gider. Her şey sizin elinizdedir. Biz büyük bir çabayla elinizden alınan hakkı geri aldık. Eğer rant olacaksa bu toplum için olmalı, birilerinin rahat rahat istediği yerde istediği şekilde yaşaması için değil. Sizin tek bir dayanağınız var oda Sarıyer Belediyesi” dedi.

“Çocuklarınızın geleceği için”

Kadınların daha bilinçli olması gerektiğine vurgu yapan Genç, “Sizin yarınınız benim yarınım. Eğer siz el ele verirseniz bırakın Sarıyer’i Türkiye’yi ayağa kaldırırsınız. Bunu da çocuklarınızın geleceği için yapacaksınız” diye konuştu.