Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Sarıyer İlçe Müdürü olarak atanan Bülent Çelik'i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Levent Pehlivanoğlu, Emniyet Müdürü Bülent Çelik'e görevinde başarılar dilerken, Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

VAKİT KAYBETMEDEN GÖREVİNE BAŞLADI

Caner Coşar'ın yerine göreve getirilen Bülent Çelik, ataması görevinin kendisine tebliğ edilir edilmez vakit kaybetmeden görevine başladı. Sarıyer'e geldiği günden bu yana makamında ziyaretçileri ağırlayan Çelik'in son konuğu Levent Pehlivanoğlu oldu.

"SARIYER EMNİYETİ OLARAK HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ"

Sarıyer'i çok beğendiğini ifade eden Çelik, "Sarıyer'e daha önce gelmemiştim. Fakat buranın ne kadar güzel ve huzurlu bir ilçe olduğunu duyuyordum. Çünkü suç oranının en düşük olduğu ilçelerden biri. Bu kapsamda Sarıyer’de görev yapan İlçe Emniyet Müdürümüz Caner Coşar'a çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bunu yanı sıra muhtarından belediyesine, polisinden STK'sına kadar herkes birbirine çok güzel entegre olmuş durumda. Bu beni çok mutlu etti. Herkes hem işini yapıyor hem de birbirine yardımcı oluyor. Bu sayede hizmet en kısa sürede ve en güzel şekilde veriliyor. Bizim ün büyük amacımız ilçemizin var olan huzurunu korumak" diye konuştu.

"SARIYER'E GELEN BİR DAHA GİDEMİYOR"

Çelik'e görevinde başarılar dileyen Pehlivanoğlu ise şunları söyledi: "Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. İlçemize hoş geldiniz. Sarıyer her ne kadar suç olaylarının düşük olduğu bir ilçe de olsa asayişin sağlanması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşaması için polisin büyük önemi var. Yerel basın olarak kamu kurum ve kuruluşları ile güzel bir diyalogumuz var. Bu koordinasyonun sizin görev süreniz boyunca da devam etmesini arzuluyoruz. Sarıyer'e gelen bir daha gidemiyor.  Sizin de burayı çok seveceğinizi düşünüyorum."

SARIYER POSTA GAZETESİ