Geçtiğimiz günlerde 33 yıllık hizmetinin ardından emekli olan Ali İrfan Bilboğa’nın yerine Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olarak göreve getirilen Dr. Armağan Eren'i makamında ziyaret eden Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Eren'e görevinde başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile ilgili bilgiler veren Dr. Armağan Eren, özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı.

"DAHA GÜÇLÜ ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Armağan Eren, "Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç'in takdir ettiği bu görev özellikle Dr. Ali İrfan Bilboğa gibi yıllarını bu mesleğe ve idareciliğe vermiş bir büyüğümüzün ardından oldukça zor. Dolayısıyla bu yükün hem sorumluğu hem de beklenen potansiyel hizmetlerin farkındayız. Sarıyerlilerin desteğine her zaman ihtiyaç duyuyoruz. Moralleri ve dostlukları bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte de var olan hizmetlerimizi artırarak daha güçlü şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YETERLİLİĞİNİ VE BECERİSİNİ İSPAT ETTİ"

Eren, "Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilkleri gerçekleştiren bir müdürlüktür. Bünyemizde 49 kişilik bir ekibiz. 5 doktorumuz aktif şekilde çalışıyor, 2 doktor da bize sağlık danışmanı hizmeti veriyor. Geçmişindeki tüm kurumsal noktaları başarmış, gelmiş olduğu nokta itibariyle yaklaşık 90 farklı alanda ve mobil hizmet verebilen, sahada etkin bir kuruluş. Müdürlüğümüz, ambulans servisi, laboratuvarlarımzı ve polikliniklerimiz pandemi döneminde canla başla çalışarak, yeterliliğini ve becerisini ispat etti. Biz de böyle bir süreçte lokomotiften olmaktan, Sağlık Bakanlığı'nın altyapısına destek vermekten, Sarıyer'deki resmi kurumlarla çalışmaktan dolayı gururluyuz. Açıkçası büyük bir sınav verdik. Çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Umarım daha güzel günler göreceğiz" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ