Sarıyer’in Gümüşdere Köyü ve Bahçeköy Mahallelerini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, vatandaşlar ile bir araya geldi. Pakdemirli, Bahçeköy’e polis karakolu yapılması konusunda çalışma başlatılacağının müjdesini verdi.

Bakan Bekir Pakdemirli’ye, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ve Meclis üyeleri eşlik etti.

BAKAN SOYLU’YU TELEFONLA ARADI

Bahçeköy Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Bekir Pakdemirli, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Ardından bir mekanda Bahçeköylüler ile bir araya gelen Bakan Pakdemirli, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözümler konusunda gerekli talimatları vereceğini söyledi. Pakdemirli, Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç’in mahalleye polis karakolu yapılması ve bekçi konusundaki talebini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla arayarak iletti ve gerekli sözü aldı.

MUHTAR SEVİNÇ TALEPLERİ İLETTİ

Muhtar Sevinç, Bakan Pakdemirli’ye Bahçeköy’e bir düğün salonu kazandırılması ve Belgrad Ormanı’na piknik yapmaya giden Bahçeköylüler için otoparkın ücretsiz olması için de talepte bulundu. Pakdemirli ise konuyu AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’a ileteceğini söyledi.

“ÇİFTÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ”

Bahçeköy’ün ardından Gümüşdere Köyü’nü ziyaret eden Bakan Pakdemirli’ye mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Burada tarımı geliştirmeye yönelik yapılan çalışmaları anlatan ve Sarıyer’in İstanbul’daki seracılığın önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Pakdemirli, çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.