Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar ve Okul Müdürü Müjdat Kalkan ile birlikte, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ve ekibi, ziyarete gelen öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Minikler kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Çelik'e çiçek takdim etti.

1 GÜNLÜĞÜNE POLİS OLDULAR

Ziyaret sırasında öğrenciler bir günlüğüne polis oldular ve polis telsizlerini kullanarak devriyeye çıktılar. Minikler telsizlerle emirler verip emniyet güçlerinin Polis Haftası'nı kutladılar.

"ŞEHİT DÜŞEN POLİSLERİMİZİ RAHMET, GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ"

Konuyla ilgili okuldan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması, bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur, büyük bir özveriyle çalışan tüm emniyet mensuplarımızın, 6-12 Nisan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz."

SARIYER POSTA GAZETESİ