Pandemi sürecinde hafta sonu kısıtlaması nedeniyle sokak hayvanlarının aç kalmaması için program dâhilinde hayvan severlerle birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Sarıyer’in tüm mahallelerinde rutin olarak yapılan çalışmalar koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kısıtlamalarda daha da arttırıldı.

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışmaları bizzat kendisi koordine ediyor. Günday, kısıtlamalar öncesinde yine Hayvansever gönüllüsü Çiğdem Ermegan ve bazı gönüllülerle hafta sonunda yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çalışmalar sırasında belediye binasına sahibi tarafından getirilen, “Toronto” isimli kedi ise renkli görüntüler oluşturdu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in talimatları doğrultusunda her zaman olduğu gibi özellikle kısıtlamalarda can dostlarımızın aç kalmaması için çalışmaları arttırdıklarını belirten Günday; “Sarıyer Kaymakamımız Mehmet Özer'le yaptığımız toplantıda iyi bir komisyon oluşturmuştuk. Sarıyer’deki tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun, can dostlarımız emin ellerde” diye konuştu.