Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü iş adamı Murat Dedeman, Ferahevler’deki Dedeman Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Dedeman Cami’sinde kılınan cenaze namazına ailesinin yanı sıra, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

“Eserleri uzun yıllar anılacak”

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. Murat Dedeman ve Dedeman ailesi, özellikle madencilikte ve turizmde yıllardır yatırımları olan, birçok insana iş imkanı sağlamış bir ailedir. Murat Dedeman da bu ailenin lideriydi. Mekanı cennet olsun. Eminim ki turizm dünyası, Türk madencilik dünyası ve Türk iş dünyası Murat Dedeman ve eserlerini uzun yıllar anacaktır” dedi.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Murat Dedeman, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SARIYER POSTA