Sarıyer’in başarılı ve sevilen muhtarlarından biri olan Ali Yazıcı, sosyal medya hesabından Sarıyerlilere seslendi. Yazıcı, evlerde kullanılmayan engelli sandalyesi, hasta yatağı ve koltuk değneği gibi malzemelerin muhtarlığa getirilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, yine çok konuşulacak bir projeye imza atıyor.

Yazıcı’dan örnek davranış

Özellikle maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara ve öğrencilere yaptığı yardımlarla takdir toplayan Yazıcı, çevresinde bulunan bağışçılardan aldığı desteklerle bu kez de engelli sandalyesi, koltuk değneği, baston ve hasta yatağına ihtiyaç duyan kişilere elini uzatıyor.

“Maddi durumu olmayanların ihtiyaçlarını gideriyoruz”

Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli vatandaşlarımız! Sizden ricamız evlerinizin bir köşesinde artık kullanma gereği duymadığınız engelli sandalyesi, koltuk değneği, baston, hasta yatağı gibi gereçlerinizi Büyükdere Muhtarlığımıza bırakmanızdır. Sizlerin bırakacağı gereçleri maddi durumu yetersiz olması sebebiyle bu malzemeleri alamayan başka vatandaşlarımıza vererek ihtiyaçlarını gideriyoruz.”

SARIYER POSTA