Geçtiğimiz günlerde yakalandığı corona virüs hastalığını yenen Sarıyer’in sevilen muhtarlarından Ali Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinin başına döndüğünü duyurdu.

Maslak Acıbadem Hastanesi’nde gördüğü tedavinin ardından evinde 14 gün karantinada kalan Muhtar Ali Yazıcı, sürecin tamamlandığını ve yeniden göreve başladığını açıkladı.

YEREL BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptırdığı son corona testinin negatif çıktığını açıklayan Muhtar Yazıcı, Sarıyer Posta Gazetesi başta olmak üzere Sarıyer’in yerel basınına teşekkür ederken, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli vatandaşlarım! Geçirdiğim rahatsızlığımla ilgili 7 günlük hastane yatışım hemen ardından 14 günlük ev istirahat süremi tamamlayarak siz sevenlerimin arasına dönmüş bulunmaktayım. Bugün yaptırdığım sağlık kontrollerim in ve akciğer raporumun da gayet temiz ve olumlu yönde çıkması neticesinde görevimin başına döndüm. Rahatsızlığım sürecinde iyileşmem için dualar eden binlerce mesaj yollayan telefonla arayan siz sevenlerime, sağlık durumum konusunda yaptıkları haberler ile siz dostlarımı sürekli bilgilendiren Sarıyer’imizin basın mensuplarına ayrıca Maslak Acıbadem Hastanesi’ne yatışımı sağlayan Sarıyer Belediye Başkanım Sayın Şükrü Genç’e kalben teşekkür ederim. Allah tümünüzden binlerce kez razı olsun. Değerli dostlarım! Ülkemizin içerisinde bulunduğu sağlık salgını sorunlarından sebep gerek kendi gerekse sizlerin sağlığı için bir süreliğine muhtarlığımızda tarafıma yapmak istediğiniz geçmiş olsun ziyaretlerinizi üzülerek kabul edemeyeceğim. Bu konuda siz sevenlerimin affına ve anlayışına sığınıyorum ülke olarak sıkıntılı geçen bu süreci tez zamanda geride bırakacağımızı ümit ediyor, siz halkıma saygılarımı sunuyorum.”

SARIYER POSTA GAZETESİ