Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Muhtarlar Derneği üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Yazıcı, istifa gerekçesini geçmiş dönemlerde 15 yıl boyunca Çayırbaşı Muhtarlığı görevini yürüten İbrahim Bektaş'ın annesi Gülbeyaz Bektaş'ın cenazesine mevcut Muhtar Faruk Özdemir'in dışında hiçbir mahalle muhtarının katılmaması olarak gösterdi.

Geçmiş yıllarda 3 dönem Çayırbaşı Muhtarlığı yapan İbrahim Bektaş'ın annesinin cenazesine; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir, İbrahim Bektaş'ın ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze törenine diğer mahalle muhtarları, siyasiler ve belediyeden hiçbir yetkilinin katılmaması dikkat çekti.

YAZICI, SARIYER POSTA'YA KONUŞTU

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunan Muhtar Yazıcı, "Bizler vefaya önem veren insanlarız. Rahmetli İbrahim Bektaş Çayırbaşı'nda 3 dönem muhtarlık yaptı. Merhumenin cenazesine muhtarlardan yalnızca ben ve Faruk Özdemir katıldı. Gösterilen bu vefasızlığa karşı Sarıyer Muhtarlar Derneği üyeliğimden istifa ediyorum. Bundan sonra hizmetimi bu derneğin faaliyetleri dışında gerçekleştireceğim" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ