Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi'nin geçtiğimiz günlerde faaliyete geçmesinin ardından yaklaşık 12 bin nüfusu olan Bahçeköy Merkez, Kemer ile Yenimahalle'ye huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla 2 bekçi atandı.

Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir'in yoğun girişimleri ve Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'in destekleriyle hizmete açılan Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi bünyesinde toplam 10 bekçi bulunurken, bu bekçiler ihtiyaca göre mahallelerde görevlendiriliyor.

SEVİNÇ'TEN KAYMAKAM ÖZER'E TEŞEKKÜR

Bu kapsamda yaklaşık 2 yıldır yetkililer ile temas kuran, dilekçeler yazan Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç'in girişimleri sonuç verdi. Polis merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte mahalleye 2 bekçi atandı. Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi'ne konuşan Sevinç, "Öncelikle talebimize olumlu yaklaşan ve mahallemize 2 bekçi atayan yetkililere teşekkür ediyorum. Ayrıca polis merkezinin açılmasındaki katkı ve desteklerinden dolayı Sarıyer Kaymakamımız Mehmet Özer'e de şükranlarımı sunuyorum. Şuan Bahçeköy'de 2 bekçi görev yapıyor. Bu sayıya ek olarak zaman zaman 2 bekçi de ekleniyor" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ