Ayazağa Mahalle Muhtarı Mustafa Karaman, mahalle ile ilgili sosyal medyada yer alan karantina iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Karaman, Ayazağa'da korona virüs şüphesi olmadığını duyurdu.

Yetkililer özellikle sosyal medyadan halkı paniğe sevk edecek paylaşımlar yapılmaması konusunda uyarılarda bulunurken, Ayazağa Mahallesi’nde korona virüsünden dolayı karantinanın uygulandığı iddialarına Muhtar Mustafa Karaman’dan cevap geldi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“Değerli Ayazağalılar,

Sosyal medya da Ayazağa Mahallemiz ile ilgili korona virüs haberleri tamamen asılsızdır. lütfen bu tür yalan ( montaj, fotoshop) haberlere itibar etmeyiniz. Bir çok vatandaşımız hala tokalaşmayı bırakmadığı gibi birbiri ile sarılıp öpüşüyor, unutmayın yayılıp dolaşan virüs değil insanların kendisi.toplu alanlardan, insanlar yoğun olarak bulunduğu mekanlardan uzak durun.

Ayrıca marketlerden ihtiyaç fazlası alış veriş yaparak panik havası yaratmayalım. bunun yanında faiş fiyatla ürün sattığını gördüğünüz firma ve ürünleri Alo 175 tüketici hattını arayarak şikayet edebilirsiniz. Resmî makamlar dışındaki asılsız haberlere itibar etmeyiniz.”

SARIYER POSTA