Sarıyer'in başarılı ve sevilen muhtarlarından Gümüşdere Mahalle Muhtarı Günay Yazıcı, hakkında çıkan görevden alındı iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan Yazıcı, "Yetki ve sorumluluk bilinciyle görevimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Muhtar Yazıcı, görevden alındığına dair iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

İŞTE YAZICI'NIN O AÇIKLAMASI

"Kısa bir süredir hakkımda yapılan karalama ve yıpratma çalışmaları nedeniyle siz Gümüşdere sakinleri ile bu metni paylaşmak istedim. Kim veya kimler olduğundan emin olamadığım ama tavır ve davranışlarından şüphelendiğim bir takım kişiler hakkımda aslı astarı olmayan, uzunca bir mesai harcayarak kendilerine yakışır bir üslupla muhtarlık görevimden açığa alındığım dedikodusunu yayma acizliğini göstermişlerdir.

Bahsettiğim zavallı insanlar topluluğu olan bu kişiler hayatta yapacak herhangi bir işleri olmayan asalak bir grup olup, etraflarındaki insanları sömürerek hayatlarını sürdürmektedirler. Bundan mütevellit çalışmanın, toplum için yararlı şeyleri yapmanın sadece onların yüksek menfaati için çabalamanın nasıl bir huzur ve doğruluk olduğunu bilmediklerinden muhtarınız olarak yaptığım ve amaçladığım tüm olumlu şeylere muhalif durumdadırlar. Ancak bu kişiler bilmelidir ki; ben ve aza arkadaşlarım siz değerli Gümüşdere halkının bize vermiş olduğu yetki ve sorumluluk bilinciyle görevimizin başındayız.

Hayatımın hiçbir döneminde başkalarının kuklası olmadım. Hiç kimseden hiçbir şekilde korkum ve çekincem olmadığını belirtir, sizlerden akıl ve ruh sağlığı yerinde olmayan bu çıkarcı ve menfaatçi biçare insanlara itibar etmemenizi rica ederim. Yapmaya çalıştıkları hiçbir şeyi başaramayacakları gibi bu asılsız ve mesnetsiz dedikodularına devam ettikleri takdirde yasal haklarımı saklı tutarak, öncelikle haklarında suç duyurusunda bulanacağımı bilmelerini istiyorum. Kıymetli vaktinizden alarak paylaşmış olduğum düşüncelerimi anlama zahmetinde olduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunarım."

SARIYER POSTA GAZETESİ