İstinye'de trafikte kask takmadan tek teker üzerinde seyir halinde olan sürücü, dengesini kaybedince arkadaşıyla birlikte kaza yaptı.

İstinye Katar Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, motosikletli bir maganda arkadaşlarıyla birlikte yola çıktı. Arkasındaki arkadaşıyla Maslak istikametine doğru seyreden Yasin K., trafikte seyrettikleri esnada araçların arasında tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Hem kendi hem arkadaşının hem de sürücülerin canını defalarca tehlikeye atan sürücü, şov uğruna akrobasi hareketler yaptı.

Ölümle dans ettiler

Kazaya davetiye çıkartan gençlerin başında kask olmaması dikkatlerden kaçmadı. Trafikte bu şekilde seyreden motosiklet sürücüsü, yokuş yukarı seyrettiği esnada arkadaşıyla beraber tek tekerlek üzerinde gitmek istedi. İlk denemesinde başarısız olan genç, ikinci bir deneme yapmak için ön tekerliği havaya kaldırdığı esnada motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosikletteki gençler, İstinye'nin en işlek caddesinde yere düştü. Hafif şekilde yaralanan gençler şans eseri arkadan gelen otomobillerin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.