S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi esnafından Mehmetçiğe anlamlı bir destek geldi. Minibüsçüler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak amacıyla bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Tarabya’daki minibüs durağında bir araya gelen esnafa, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Belediye Meclisi MHP Üyesi Mehmet Delihasan ve muhtarlar destek verdi.

“ASKERİMİZİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Basın metnini okuyan S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkaya, “Hepimizin bildiği gibi Türkiye önemli bir süreçlerden geçiyor. Suriye tarafından ülkemizi tehdit eden bazı terör odaklarını temizlemek adına başlattığımız Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak, tüm dünyaya birlik ve beraberlik içinde devletimizin, askerimizin ve polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu kampanyayı yapıyoruz. Yüce Allah devletimize zeval vermesin. Buradan Mehmetçiğimizi asker selamı ile selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından kampanyaya destek veren siyasiler, esnaf ve muhtarlar asker selamı vererek, Mehmetçiğe desteklerini gösterdi.

SARIYER POSTA