S.S. 19 Nolu Sarıyer Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, ‘Bir Battaniye De Bizden’ kampanyası ile Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlara destek olacak. Minibüsçüler, 31 Ocak Cuma günü elde edilecek hasılatı depremzedeler için bağışlayacak.

Elazığ ve Malatya için ülke genelinde çeşitli bağış ve kampanyaları düzenlenirken, Sarıyer minibüs esnafından da anlamlı bir destek geldi. Bağış kampanyası ile ilgili 31 Ocak Cuma günü Cuma namazından sonra basın açıklaması yapak olan minibüsçülere Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu ve mahalle muhtarları da destek verecek.

‘BİRİZ BERABERİZ’ DEMEYE BEKLİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan S.S. 19 Nolu Sarıyer Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, “Elazığ ve Malatya da 24 Ocak saat 20.55’te meydana gelen depremin yaralarını sarmak maksadıyla oluşturulan yardım kampanyasına esnafımızın talebiyle durak olarak katılacağız. 31 Ocak Cuma günü hasılatlarımızı AFAD’a bağışta bulunacağız. Cuma namazından sonra Sarıyer’deki durağımızda başkanımız ve yönetiminin organize ettiği basın açıklamasına Sarıyer Kaymakamımız Mehmet Özer, Sarıyer Müftümüz Oğuzhan Kadıoğlu ve ilçe muhtarlarımız katılacak. Tüm esnafımızı da davet ediyoruz. Cuma günü hep beraber Sarıyer’imizle birlikte tüm minibüs esnafını temsilen ‘biriz beraberiz’ demeye sizleri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

SARIYER POSTA