Giresun bölgesinin gülen yüzü olan Şebinkarahisar'lı Gazeteci Metin Ruşen, tedavi gördüğü Haydarpaşa Abdülhamit Han (Gata) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalbine yenik düşerek 53 yaşında hayatını kaybetti.

Mavi Karadeniz Televizyonu Koordinatörü ve Giresun Medya Platformu Başkan yardımcısı olan Metin Ruşen, 17 Mart'ta hayatını kaybeden annesi Suna Ruşen'in cenazesinden sonra soğuk algınlığı nedeniyle hastahaneye kaldırılmıştı.

Soğuk algınlığı üzerine gittiği hastane de tedavi gören Metin Ruşen'in sağlık durumunun iyi gittiği ifade edilirken, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmesi Giresun Şebinkarahisar’da büyük üzüntü ile karşılandı. Mavi Karadeniz Koordinatörü ve Giresun Medya Platformu Başkan Yardımcısı Metin Ruşen'in cenazesi, İstanbul Şişli Gürsel Mahallesi Hz. Ali Camiinde kılınan cenaze namazından ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sarıyer Posta ailesi olarak gazeteci arkadaşımız Metin Ruşen’e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.