Mersin'de hamallık yapan bir vatandaş bulduğu bin lirayı polis merkezi amirliğine teslim etti. Polis paranın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Mersin 'de  Erdemli ilçesinde hamallık yaparak geçimini sağlayan bir vatandaş bulduğu bin lirayı polis merkezi amirliğine teslim etti. Para kazanmanın zor olduğunu söyleyen vatandaş, "herkese bu şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum." dedi.


MERSİNLİ HAMAL DÜŞÜNMEDEN POLİSE GETİRDİ

Mersin Erdemli Sebze Meyve Hali'nde hamallık yapan evli ve 1 çocuk babası 29 yaşındaki İbrahim Dal, ilçe merkezinde yürüdüğü sırada yerde bin lira buldu. Para kazanmanın zorluklarını bildiğini söyleyen Dal, bulduğu parayı hiç düşünmeden Mersin Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürerek polis merkezi amirliğine teslim etti.

"YOLDA BİR MİKTAR PARA BULDUM, KOMİSERE TESLİM ETTİM"

Parayı tesadüfen gördüğünü anlatan İbrahim Dal, "Elektrik faturamı yatırmak için postane sokağından gidiyordum. Faturamı yatırdım geriye dönüşte kaldırımda yürürken yolda bir miktar para buldum. Anons ettirmek için belediyeye gittim. Anons sistemi yok dedikleri için bende polis karakoluna geldim. Görevli komisere parayı teslim ettim." dedi.