Yalnızca İstanbul’un değil, Türkiye’nin en önemli siteleri arasında yer alan Maslak 1453, Avrupa’nın monoblok alanında en büyüğü konumunda. 2 milyon metrekareye varan inşaat alanıylaen büyük yaşam kompleksi olan Maslak 1453, Sarıyer’e de büyük katma değer sağlıyor.

5 bin 258 bağımsız bölüm bulunan Maslak 1453’te, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor.4 bin 203 konut ve bin 55 ticari birimin yer aldığı site, 3 farklı tipte 32 adet kuleden oluşuyor.

YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

2020 yıl sonu itibariyle tüm gayrimenkul çeşitleri baz alındığında İran, Çin, Irak, Libya, Azerbaycan, Lübnan, Pakistan, Yemen, Afganistan ve Filistin gibi ülkelerin vatandaşları, Sarıyer'deki gayrimenkullere yoğun ilgi gösteriyor. Yabancı uyruklu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yerlerin başında ise Maslak 1453 Sitesi geliyor.

SARIYERLİYE İŞ İMKANI SUNUYOR

Sarıyer’e katma değer sağlayan Maslak 1453, aynı zamanda birçok Sarıyerliye de iş imkanı sunuyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Ağaoğlu Yönetim Hiz. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, TRFMA (Tesis Yönetim Derneği) Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Komitesi Başkanı İbrahim Bozan,“1453 Maslak tam kapasite çalıştığında günlük sirkülasyon 80-100 bin arasında değişiyor. Burada yaşayan insanların yanında çalışan personel, servis veren tedarikçiler, üniversite öğrencileri, ticaret yapanlar başta olmak üzere herkes bu devasa rakamı ortaya çıkarıyor. Açıkçası burası Anadolu’daki birçok yerleşim yerinden daha büyük. Konsept olarak kapalı bir site değiliz. Burası ticari merkezlerinde olmasından dolayı halka açık bir yer. Parsel içi yollar bize ait olmasına rağmen, site dışındaki vatandaşların da kullanımına açık vaziyette. Sarıyer halkı da buradan yararlanıyor. Çünkü bu tarz yatırımları yapıp halka kapattıktan sonra bir anlamı kalmıyor” ifadelerini kullandı.

MODANIN KALBİ BURADA ATIYOR

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul içinde yer alan moda merkezi muhteşem defilelere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca ünlü modacıların seçkin butiklerinin yanı sıra genç modacılara yönelik atölye ve butikler de yer alıyor. Genç modacıların tartışılmaz cevherlerini ortaya çıkarmak, moda konusunda yeni bir çekim odağı oluşturmak amacı ile moda merkezi ve defile alanı Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul’da.

SANATIN MERKEZİ KONUMUNDA

Maslak 1453’te yer alan tiyatro salonları, uluslararası ekipleri de misafir edebilecek şekilde dünyanın en gelişmiş teknolojisiyle donatılırken, alışveriş merkezinin içinde bulunan sinema izleyicilere hizmet veriyor. Açık hava gösteri ve konserleri için bir amfi tiyatro ayrıca çocuklar için özel bir sahne de yer alıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ