Sarıyer'de bir araç kimyasal malzeme yüklü minibüs ile çarpıştı. Büyük paniğe neden olan kazada, otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, minibüsten düşen kimyasal malzemeler nedeniyle başka bir araç zarar gördü.

Kaza saat 01. 20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kavacık istikametinden Edirne istikametine seyir halindeki Ali Dereli'nin kullandığı minibüse, Ali Sami Yen Stadı sapağında İrem Özdemir'in kullandığı lüks otomobil arkadan çarptı. Kazanın ardından minibüste bulunan kimyasal malzeme bidonları yola dağıldı. Bu sırada bir otomobil de savrulan bidonlardan dolayı hasar gördü.

Araç sürücüsü hafif yaralandı

Lüks otomobilin sürücüsü İrem Özdemir kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, minibüsün sürücüsü Ali Dereli kazadan yara almadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle, TEM Edirne istikametinde trafik bir süre kilitlendi. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik yeniden açıldı.