ÖZEL HABER

Ülkemizde ilk Covid-19 vakası 11 Mart’ta görülürken, salgınının Türkiye’ye sıçradığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, yaklaşık 2 aylık sürede binlerce Sarıyerliye yardım götürdü.

Sarıyer’in tüm mahallelerinde hayırseverlerin bağışladığı yardımlardan oluşan kolileri ulaştıran iyilik çınarı, zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde Sarıyerlilerin yüzünü güldürüyor.

İYİLİK HAREKETİ GİDEREK BÜYÜYOR

Corona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi Sarıyerlilerin yardımına koşan Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, ‘Evde Kal, Sarıyer’de Kızılay Var’ mottosuyla iyilik hareketine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Fatih Türk öncülüğünde 28 bin ekmek-pide, bin sıcak yemek ve binlerce su dağıtan Kızılay, söz konusu yardımların sayısını her geçen gün artırıyor.

İLK 3’TE YER ALIYOR

Sarıyerlilere gıda ve temel ihtiyaç desteğinde bulunan Kızılay Sarıyer,  binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüs salgını ve Ramazan ayından dolayı kan stokunun kritik seviyenin altına inmesinin ardından kan bağışı çalışmalarını da sürdürüyor. Mahallelerde kan bağışı etkinlikleri düzenleyen Kızılay, topladığı 529 ünite kan bağışı ile İstanbul’daki şubeler arasında ilk 3’te yer alıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ