Tüm dünyayı etkisine altına alan corona virüs ile mücadele çerçevesinde Sarıyer’de tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı ekipleri, evinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer başkanlığında ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Işıktaş, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar, Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Nilüfer Ataoğlu, Sarıyer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ahmet Koç ve Sarıyer İlçe Nüfus Müdürü Nafiye Koçulu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu faaliyetlerine başladı.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ KARŞILADILAR

Corona virüs ile mücadelede tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda evlerinden çıkamayan Sarıyerlilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ekipler oluşturuldu. Kararın ardından Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı ekipleri çalışmaya başladı. Sarıyer Kaymakamlığı, Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, Sarıyer Belediyesi, Sarıyer Müftülüğü, emniyet ve jandarmadan oluşan ekipler, 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine polis ekipleri eşliğinde giderek taleplerini karşıladılar.

SARIYER POSTA