Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, ilan edilen 4 günlük ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ilk 2 gününde Maden, Rumeli Kavağı, Kireçburnu, Ayazağa ile Rumeli Hisarı Mahallelerinde pide, ekmek, su dağıtımı gerçekleştirirken, aynı zamanda kan bağışı etkinliği de düzenledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞTULAR

Hafta sonu gerçekleştirilen çalışmalarda Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, Türk Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı Koordinatörü Aslıhan Eğilmez ve mahalle muhtarları da yer aldı. Kızılay Sarıyer’den alınan bilgilere göre, Maden’de 3 bin 500, Rumeli Kavağı ile Kireçburnu’nda bin 500 ekmek ve pide dağıtımı yapıldı. Ayrıca ihtiyacı olan mahalle sakinlerine de çok sayıda su verildi.

KAN BAĞIŞI DEVAM EDİYOR

Sarıyer’in birçok mahallesinde kan bağışı etkinliği düzenleyen Kızılay Sarıyer’in adresi bu kez Ayazağa ve Rumeli Hisarı oldu. Bu kapsamda Ayazağa’da 139, Rumeli Hisarı’nda 137 ünite kan toplandı. Hatırlanacağı üzere daha önce yapılan etkinlikler kapsamında Uskumruköy’de 72, Sarıyer Merkez’de 165, Gümüşdere’de 108, Bahçeköy’de 77 ve Ferahevler’de 107 ünite kan toplanmıştı.

SARIYER POSTA GAZETESİ