Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk ve beraberindeki heyet, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'i makamında ziyaret etti. Özer'e pandemi dönemimde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verildi.

Sarıyer Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen görüşmeye Şube Başkanı Fatih Türk'ün yanı sıra Kızılay Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkanı Çağatay Bayraktaroğlu ve Genç Kızılay Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Umut Çakmak da katıldı.

YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye'de ilk corona vakasının görüldüğü 11 Mart'tan itibaren pandemi sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve yaptığı yardımlar ile dikkatleri üzerine çeken Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, ziyaretlerini sürdürüyor.

ÖZER, KURBANINI KIZILAY SARIYER'E BAĞIŞLADI

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede yapılan çalışmalar istişare edilirken, projeler ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özer ise, özellikle pandemi dönemindeki çalışmalardan dolayı çalışmalardan dolayı Kızılay gönüllülerini tebrik etti. Özer, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanını Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı'na bağışladı.

SARIYER POSTA GAZETESİ