Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı tarafından sel felaketinin yaşandığı bölgelerde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldı. 20 Ağustos'a kadar toplanacak yardımlar afetzedeler için aynı gün yola çıkacak.

Son günlerde meydana gelen afetler nedeniyle Türkiye zor günler geçirirken, Türk Kızılay Sarıyer Şubesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce çıkan yangınlarda afetzedelerin akşam yemeklerini Domino's Pizza ile karşılayan Kızılay Sarıyer, ardından da SAPRO firması ile bölgeye hijyen malzeme desteği vermişti. Son olarak da Civil Çocuk Giyim Firması ile birlikte giysi temin etmişti.

FATİH TÜRK'TEN DESTEK ÇAĞRISI!

Bireysel bağışçılarının da yaptığı katkılarla yangın bölgesine ciddi bir katkı sağlayan Türk Kızılay Sarıyer Şubesi şimdi de sel felaketi ile zor günler geçiren Karadeniz için kolları sıvadı. Kızılay Sarıyer, 20 Ağustos Cuma günü saat 17:00'a kadar şube başkanlığında toplanan ayni ve nakdi yardımları, Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk ve  beraberindeki gönüllü grubu ile afet bölgesine teslim etmek üzere aynı gün  yola çıkacak. Gazetemize konuşan Türk, "Duyarlı ve kadirşinas Sarıyerlileri bu zor  günlerde iyilik hareketinde yer almaya davet ediyorum. Bizler Sarıyerli olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü tüm Sarıyerliler bugüne kadar yaptığımız yardım çağrılarını asla karşılıksız bırakmadılar. Ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Ayni ve nakdi bağışlarda her zaman yarış halinde olan bir toplumun fertleri olarak Türkiye'de ve Dünyada her nerede  neye ihtiyaç olursa faaliyetlerimizi desteklemek için yarış halinde oldular. Bunun en son örneğini yangın felaketinde hep birlikte yaşadık. Sarıyer'deki siyasi partiler, STK'lar, kamu kurumları, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız var gücüyle bölgeye yardım ulaştırdı. Aynı duyarlılığı bu yardım kampanyamızda da yaşayacağımızdan eminiz" diye konuştu.

KIZILAY SARIYER'İN YAYINLADIĞI LİSTEYE GÖRE ÖNCELİKLİ İHTİYAÇLAR ŞUNLAR:

- Su

- İkramlık Ürünler ve Aperatif Yiyecekler

- Kuru Gıda ve Bakliyat

- Muhtelif Hijyen Malzemeleri

- Gıda Kolisi

- Muhtelif Giyim Malzemeleri

-Bebek Bezi

-Bebek Maması

-Vakumlu Sandviç

-Yastık

-Battaniye

SARIYER POSTA GAZETESİ