Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile gazetemizin Reklam Sorumlusu Arzu İşler kahvaltıda bir araya gelerek, Sarıyer ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

1965 yılında açılan ve Sarıyer’in tarih kokan, en eski işletmelerinden Emek Cafe’de yapılan görüşme oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Kaymakam Özer, kahvaltıya küçük kızı Nursu ile beraber katıldı.

KAYMAKAM ÖZER’DEN YEREL BASIN VURGUSU

Sarıyer Posta tarafından organize edilen kahvaltıda Emek Cafe’nin sahibi Osman Özbaşı, konukları ile yakından ilgilendi. Görüşmede genel hatlarıyla Sarıyer konuşulurken Kaymakam Mehmet Özer, ilçede yaşanan gelişmeleri Sarıyer Posta Gazetesi’nden takip ettiğini söyledi. Gazetemizin yayın politikasıyla ilgili düşüncelerini Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu ile paylaşan Özer, yerel basının önemini bir kez daha vurguladı.

“KOORDİNELİ ÇALIŞMAK İSTİYORUZ”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ise, “Davetimizi kabul ederek kahvaltı programımıza katılan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’e teşekkür ederiz” dedi. Kaymakamlık tarafından yapılan etkinlikleri ve çalışmaları daha çok sayfalarına taşımak istediklerini belirten Pehlivanoğlu, kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışmak istediklerini vurguladı.

Yaklaşık iki saat süren görüşme, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

SARIYER POSTA