Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ve beraberindeki heyet, Uskumruköy Futbol Akademisi'ni ziyaret ederek, uzun yıllar Türk futboluna hizmet eden Kulüp Başkanı Yaşar Elmas ile bir araya geldi.

2010 yılında kurulan Uskumruköy Spor Kulübü, başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Kaymakam Özer'in futbolun yanı sıra tenis, voleybol ve basketbol branşlarında da faaliyet gösteren kulübe gerçekleştirdiği ziyarette Sarıyer Belediyesi eski Başkanı Sedat Özsoy ile İBB Meclisi ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Hüseyin Coşgun eşlik etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Yaşar Elmas öncülüğünde kurulan Uskumruköy Spor Kulübü, yaklaşık 300 lisanslı oyuncusu ile sporcu fabrikası olma özelliği de taşıyor. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Sarıyer'deki amatör spor kulüplerinin sorunları ile tesisleşme konusundaki son durum görüşüldü. Ziyarette spor konusu üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Özer ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Hüseyin Coşgun, Uskumruköy ziyareti öncesi Sarıyer'in sevilen esnaflarından Ömer İlboğa'yı ve çevredeki iş yelerini de ziyaret etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ