KASAP YILMAZEL ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Demirciköy’de 3 yıldır faaliyet gösteren Güven Kasap Şarküteri’nin sahibi olan kasap Şeyba Yılmazel, bu alanda erkeklere taş çıkartıyor.

40 yıllık baba mesleği olan kasaplığı devam ettiren Birol Yılmazel’in eşi olan Şeyba Yılmazel, kaliteli etlerden meze çeşitlerine, ev mantısından peynirlere kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan Güven Kasap çatısı altında yaklaşık 10 yıldır kasap olarak hizmet veriyor.

“EŞİM İLE GURUR DUYUYORUM”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Birol Yılmazel, eşi ile gurur duyduğunu söylerken, “40 yılı aşkın süredir Güven Kasap olarak hizmet veriyoruz. Bizler bu mesleği devam ettiren 3. kuşağız. Kasaplık genelde erkek mesleği olarak anılır. Fakat eşim ile gurur duyuyorum. Kadının da kasaplık mesleğini yapabileceğini gösterdi. Bunun da tüm kadınlara örnek olmasını diliyorum. Kendisi mesleğini layıkıyla yapıyor.

“KADIN İSTERSE YAPAR”

Kasap Şeyba Yılmazel, “Yaklaşık 10 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Sarıyer’in tek kadın kasabı olmaktan dolayı mutluyum. ‘Kadın yapamaz’ söylemlerine inat, ‘kadın isterse yapar’ sözünün ne kadar doğru olduğunu gösterdiğimi düşünüyorum. İşletmemize ilk kez gelenler kadın kasap görünce şaşırıyorlar. Kadınlar her şeyi başarabilecek güce sahip. Açıkçası kadın olmazsa erkekler yaşamını sürdüremez” ifadelerini kullandı.

YILMAZEL’DEN HİJYEN VURGUSU

Pandemi sürecinde temizliğe ve hijyene büyük önem verdiklerini söyleyen Yılmazel, “İçerisinde bulunduğumuz sürec dolayısıyla hijyene ekstra önem veriyoruz. İşletmemiz her gün düzenli temizleniyor. Ayrıca maskesiz kimseyi içeriye almıyoruz. Ürünlerimiz kaliteli ve lezzetli olmasının yanı sıra sağlık açısından da herhangi bir olumsuzluğa neden olacak ortamlarda yer almıyor” diye konuştu.

Demirciköy Mah. Demirciköy Cad. No: 56 Sarıyer

Tel: 0212 204 03 03

GSM: 0532 779 37 70

SARIYER POSTA GAZETESİ