İstanbul Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen ve Siemens Türkiye'nin zirve sponsoru olduğu ‘İTÜ Kariyer Zirvesi’, 17-21 Şubat tarihleri arasında Sarıyer’deki İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Zirveye katılan şirketin üst düzey yöneticileri etkinlik boyunca İTÜ'lü öğrencilerle bir araya gelerek, geleceğin iş ve kariyer dünyası hakkında paylaşımlarda bulundu. Zirve boyunca şirketin standına uğrayanlar arasından belirlenen üç öğrenci, şirketin üst düzey yöneticilerinden bir yıl boyunca mentorluk desteği alma hakkı kazandı.

İTÜ'lü öğrencilere kariyer tavsiyeleri

İTÜ Kariyer Zirvesi açılış töreninde Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, İTÜ'lü öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerden yoğun ilgi gören interaktif sohbet gerçekleştiren Gelis, kendi kariyer yolculuğundan geleceğin iş dünyasındaki önemli beklentilere kadar birçok konuda gençlerin sorularını yanıtladı. Geliş; daha verimli, daha tatmin edici bir kariyer için gençlere ipuçları verdi.

SARIYER POSTA