Sarıyer Müftülüğü tarafından hayata geçirilen Bahçeköy Esra Tanrıkulu 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda tüm hazırlıklar sona erdi. Kurs, yaz ayına kadar tek sınıfta eğitim verecek. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, "Herkesi gayret edenler kervanına bekliyoruz" dedi.

Son yıllarda yaptığı atılımlar ve hayata geçirdiği projeler ile ön plana çıkan Sarıyer Müftülüğü, dikkat çekici bir çalışmaya daha imza attı.

ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Geçtiğimiz ay imzaladığı protokol ile Sarıyer gençliğine daha iyi hizmet verebilmek adına Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce İSMEK olarak kullanılan binayı Diyanet Gençlik Merkezi hizmet binası olarak kullanılmak üzere kiralayan Sarıyer Müftülüğü, bu kez de 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için harekete geçti.

 

“GAYRET EDENLER KERVANINA BEKLİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, “Bahçeköy Esra Tanrıkulu 4-6 Yaş Kur'an Kursumuz C grubu öğrencilerini tamamladı ve yaz ayına kadar bir sınıf olarak devam edecek. Sarıyer'de iyilikleri çoğaltmak için gayret edeceğiz, hayret edenleri de gayret edenler kervanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA