Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Kilyos Jandarma Karakolu'na ve ilgili kurumlara giderek, ilçe genelinde corona denetimi yapan görevli personeli denetledi.

Corona virüs salgınına karşı ülke genelinde denetimler aralıksız sürerken, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Kilyos Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, görevli personel ile bir süre sohbet etti ve karakolda denetim yaptı.

MUHTARLAR İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİ

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge doğrultusunda ekipler ile birlikte mahallelerinde denetimlere katılan Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı, Rumeli Feneri Muhtarı Serkan Gerçek, Uskumruköy Muhtarı Şeyda Üst, Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer, Demirciköy Muhtarı Nebahat İmamoğlu ve Kilyos Muhtarı Yüksel Dalmış, incelemelerin ardından tutanakları imzalamak üzere geldikleri Kilyos Jandarma Karakolu'nda Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ile karşılaştı. Paşa ile bir süre sohbet eden muhtarlar, mahallelerindeki huzurun sağlanmasında jandarmanın önemine vurgu yaparken, çalışmalarla ilgili teşekkür etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ