Dünya genelinde yüz binlerce insanın ölümüne neden olan Covid-19 salgını, aynı zamanda ülkelerin ekonomisine de ciddi bir darbe vurdu. Pandemi döneminde birçok işyeri kepenk kapatırken, çok sayıda kişi işsiz kaldı. İstanbul'un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstinyePark'ın yönetimi ise vatandaşların ve görevli personelin yüzünü güldüren bir uygulamayı hayata geçirdi.

Günde ortalama 20 bin kişiyi ağırlayan İstinyePark, corona virüs salgınına karşı aldığı önlemlerin yanı sıra vatandaşların en konforlu ve en uygun şartlarda yolculuk yapması için kolları sıvadı.

YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na açıklamalarda bulunan İstanbul Taksi Durakları Genel Sekreteri ve Sarıyer Belediye Meclisi Üyesi İrfan Sandıkçı, şunları söyledi: "İstinyePark yönetimi pandemi sürecinde önemli adımlar attı. Corona virüs salgını boyunca lüks taksi diye adlandırdığımız araçlar yüzde 50 indirim ile yani normal taksi ücretine denk gelecek bir fiyatla hizmet veriyor. Bunun yanı sıra alışveriş merkezinde çalışan yaklaşık 4 bin personel İstinyePark kartını gösterdiği takdirde yüzde 20 indirimden faydalanıyor. Bu uygulama Türkiye'de sadece İstinyePark'ta mevcut. Hem yönetim hem de esnaf bu zorlu süreçten bir an önce çıkmak için elinden geldiğince katkı sunuyor."

SARIYER POSTA GAZETESİ