Hayatını kağıt hurdacılıkla yaparak geçindiren Mustafa Özkan, metruk bir binanın bahçesinde bulunan kabloların oluşturduğu elektrik akımı nedeniyle hayatını kaybetti.

Emirgan Mahallesi, Emirgan Mektebi Sokak’ta meydana gelen olayda Mustafa Özkan (58), annesi ile birlikte yaşadığı evden dört gün önce hurda toplamak için çıktı ve geri dönmedi.

CESEDİ, METRUK BİNADA BULUNDU

Sabah saatlerinde Emirgan'da görevli temizlik işçileri, bir metruk binanın bahçesinde ceset olduğunu fark etti. Olay yerine polis ekiplerin sevk edildi. Yapılan incelemede, cesedin Mustafa Özkan'a ait olduğu belirlendi.

 ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Hurdacılıkla geçinen Özkan'ın, metruk binanın bahçesinde bulunan kabloları almak isterken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği iddia edildi. 

Ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmalar ve incelemeler sonrasında Özkan’ın cansız bedeni, Adli Tıp morgunda yapılan incelemenin ardından İstinye Muhtarı Recep Alkan’ın girişimleri ile Zincirlikuyu Mezarlıklar Müdürlüğü’ne getirildi.

Mustafa Özkan, çarşamba günü öğle vakti İstinye Kurşunlu Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.