Türkiye’nin iş ve yaşam adına en prestijli semtlerinden biri olan Maslak’ta iş merkezlerine yakın ve şehrin göbeğinde yer alan Mashattan Sitesi, misafirlerine özel yaşam alanı sunuyor.

Yaşamın, çalışmanın ve sosyal hayatın bir parçası olmak adına İstanbul’un en doğru noktası olan Maslak Mashattan Sitesi, şehrin trafiğinden, karmaşasından uzak, doğal yaşam alanları ile güvenli ve huzurlu yaşam olanağı sunuyor.

Toplam 90 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Mashattan, 40 dönümlük bina yerleşimi ve 50 dönümlük doğal yaşam alanından oluşuyor. Dünyanın en gelişmiş teknolojik sistemleri ile yapılandırılan 33 katlı 10 kuleden oluşan Mashattan, 85 metrekareden başlayan daire alternatifleri ve modüler mimari yöntemi ile geniş yelpazeye sahip. Ayrıca içerisinde alışveriş alanı, 3 bin 400 araçlık kapalı otopark, 4 adet kapalı, 1 servis ve 1 adet panoramik olmak üzere; çift hızlı, havalandırmalı, güvenlik alarmlı, ses ve görüntü bağlantılı, deprem sensörlü asansörler ve açık teraslar bulunuyor.

Özgün’den Mashattan ile ilgili önemli bilgiler

Maslak Mashattan ile ilgili bilgiler veren Site Yöneticisi Serdar Özgül, “Bu proje 140 dönüm üzerine kurulu, 10 bloktan oluşuyor. İçerisinde 1818 daire, 150 personel ve 32 işletme yer alıyor. Bunların içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Toplamda 5 bin 500 kişi ikamet ediyor. Biz bu projeyi hayata geçirdikten sonra başka firmalar da bu bölgeye yatırım yapmaya başladı. Fakat Maslak şuan da dolmuş vaziyette. Ortam, bahçe bakımı ve gezi alanları olarak Maslak Mashattan ülkemizin en gözde projelerinden biri. Sitemizden kaynaklanan herhangi bir sorunumuz yok. Sadece bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı meydana gelen trafik sıkışıklığı. Özellikle giriş ve çıkışlarda büyük problemler yaşıyoruz. Trafik Şube Müdürlüğü ile görüşmeler yapıyoruz. Zaman zaman toplantılarda bir araya geliyoruz. Umuyorum ki bu sorunumuz da kısa süre içerisinde çözüme kavuşacak. Özellikle esnafımızın kuzey kapısından zorunlu olan girişten dolayı yaşadığı problemlere çözüm olarak güney kapısının yapımı gündeme geldi. Bu sayede kuzey kapıdan girişler kalkacak ve giriş ve çıkışlar sadece güney kapıdan yapılabilecek. Böylelikle bu problemimizde ortadan kalkacak” dedi.

“Maslak’a ciddi katkıları var”

Mashattan’ın Maslak’a ciddi getiriler sağladığını söyleyen Özgül, “Sitemizde yaşayan üst düzey yöneticiler ve ülkemizin önde gelen isimleri bölgeye ciddi anlamda katkı sağlıyor. Maslak Mashattan’da 400 civarında Koreli yaşıyor. Bunlar Kore’nin üst düzey firmalarında görev yapan kişiler. Bunların dışında ‘beyaz yakalılar’ olarak lanse edilen yöneticileri de ağırlıyoruz. Bu yüzden Maslak’a ciddi girdiler oluyor” diye konuştu.

“Amacımız Maslak’ı yukarıya çekmek”

“Amacımız Maslak’ı yukarıya çekmek” diyen Özgül, “Diğer site yöneticileriyle ortak bir grup kurduk. Orada sorunlarımızı dile getiriyoruz ve çözüm arıyoruz. Bu sayede sitelerimizde oturan insanların rahatça gezmeleri, konforları ve güvenlikleriyle ilgili çalışmalar yapabiliyoruz. Bu konuda Sarıyer Belediyesi’nden de destek alıyoruz. Her türlü sorunlarımızı çözüyorlar. Yerel yönetim ile diyaloglarımızda herhangi bir sorunumuz yok” ifadelerini kullandı.

“Haberleri Sarıyer Posta’dan alıyoruz”

Sarıyer ile ilgili haberleri Sarıyer Posta’dan öğrendiklerini belirten Özgül, “Şuan söyleyeceklerimi tüm samimiyetimle ifade ediyorum. Çok sayıda yerel gazete bizlere başvuru yapıyor. Fakat biz dağıtımına izin vermiyoruz. Ancak Sarıyer Posta Gazetesi’nin mükemmel bir baskısı var. Hizmeti çok güzel. Bu anlamda geri dönüşlerde son derece olumlu. Size ayrıca teşekkür ediyorum. Sitemizde 700 civarında Sarıyer Posta Gazetesi dağıtıyoruz. Bu sayede Sarıyer’den de haberdar oluyoruz” şeklinde konuştu.