Sarıyer, 8 karakol ile 39 ilçe arasında en fazla karakola sahip ilçe konumunda yer alıyor. Vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 görev başında olan karakollar, mahallelerdeki huzurun da teminatını oluşturuyor.

İstanbul’un en huzurlu ilçelerinin başında gelen Sarıyer, en az asayiş olayının yaşandığı 39 ilçe arasında ilk 5’te yer alıyor. Hiç kuşkusuz bunda emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar etkin rol oynarken, ilçe genelinde bulunan 8 karakol da bu tablonun oluşmasına önemli katkı sunuyor.

39 ilçe arasında zirvede yer alıyor

Son olarak geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi ile birlikte karakol sayısı 8’e çıkan Sarıyer, bu alanda İstanbul’daki 39 ilçe arasında zirvede yer alıyor. İlçemizdeki diğer karakollar ise şunlar: Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi Amirliği, İstinye Şehit Muhsin Bodur Polis Merkezi Amirliği, Emirgan Şehit Nedim Çalık Polis Merkezi Amirliği, Şehit Şeker Aktaş Polis Merkezi Amirliği, Maslak Şehit Mürvet Akpınar Polis Merkezi Amirliği, Zekeriyaköy Şehit Münür Alkan Polis Merkezi, Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi Amirliği, Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi.

SARIYER POSTA