İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı yılan hikayesine dönen Zekeriyaköy’deki 1. Cadde’de ki yol çalışmalarını incelemek üzere 21 Eylül Cumartesi günü saat 12.00’da Sarıyer’e gelecek.

Yaklaşık 30 aydır tamamlanamayan ve geçtiğimiz haftalarda tekrar başlayan Zekeriyaköy 1. Cadde’de ki yol çalışmasının sonuna gelindi. Yaklaşık 2 ay önce Sarıyer’i ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konu ile ilgili bilgileri aldıktan sonra çalışmaların tamamlanması konusunda talimat vermişti. İmamoğlu, yol çalışmalarını yerinde incelemek ve yetkililerden bilgi almak üzere bölgeye gidecek.

İMAMOĞLU SÖZ VERMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Sarıyer’in köyler bölgesi olarak adlandırılan mahallelere ziyaret gerçekleştiren Ekrem İmamoğlu’na, CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve mahalle muhtarları yolun son durumu ile ilgili bilgiler vermişti. İmamoğlu da gerekli talimatları vererek, yolun en kısa sürede bitirileceğini ifade etmişti.

ZEYBEK SARIYER POSTA’YA AÇIKLAMIŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programın ardından gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na yaptığı açıklamada, seçimi kazandıkları takdirde yol çalışmasının tamamlanacağı ile ilgili söz verdiklerini belirtmişti.

SARIYER POSTA