Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'in öncülüğünde başlatılan sokak hayvanlarını besleme seferberliği ile fikir alışverişinde bulundu.

Sarıyer'in başarılı bürokratlarından Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Acar, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Geçtiğimiz haftalarda Kaymakam Mehmet Özer'in öncülüğünde kurulan Sokak Hayvanları Besleme Grupları Çalışma Komisyonu'nun ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler veren Acar, Sarıyer'deki patili dostlar için neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivanoğlu, "Yaklaşık 12 yıldır ilçemizde görev yapan Yavuz Acar Müdürümüzün başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bugün de bizleri ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti" dedi.  

SARIYER POSTA GAZETESİ