Corona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve temel yaşam ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlar için Sarıyer’deki STK’lar ile Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda İHH Sarıyer Şubesi’nin topladığı yardım kolileri Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç nezdinde önceden belirlenen evlere bırakıldı.

Salgına karşı alınan önlemler kapsamında dışarıya çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü Sarıyerliler için Sosyal Vefa Destek Grubu’nun faaliyetleri devam ediyor. Bu kapsamda Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç ve İHH Sarıyer Şubesi görevlileri toplanan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

"YARDIMLARI ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Sarıyer Posta'nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Bahçeköy Merkez Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç, "Mahallemizde yaşayan 65 yaş üstü ve yetim vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere ilişkin elimizde bir liste vardı. Sarıyer Kaymakamlığı’ndan gelen talimat doğrultusunda kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu çatısı altında gelen yardımları önceden belirlenen evlere ulaştırıyoruz. Hayırseverlerden ve STK’lardan gelen yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İHH Sarıyer Şube Başkanı Fatih Yumak’a desteğini esirgemediği için teşekkür ediyorum. Çok sayıda eve erzak yardımında bulunduk" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA