Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, "Sarıyerliler centilmendir, Sarıyer medeniyettir’ diyerek, semt duyarlılığına daha fazla sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Sarıyer ilçesinin farkındalıklarının ön plana çıkması için semtin önemi ve değerleri üzerinden açıklama yapan dernek Başkanı Hayati Kaptanoğlu, duyarsızlığın ilçeyi geriye götüreceğini, bunun da kimseye fayda getirmeyeceğini belirtti.

"SARIYER FARKINDALIĞINI YAŞATMAK İSTİYOR"

Başkan Hayati Kaptanoğlu, yaptığı açıklamada, belediye hizmet yatırım ve değerlerinin katlanılmış bir şehrin mensubu olduğunu belirtti. Kaptanoğlu, “İlçemizin Üniversiteleri ve Konsoloslukları var, Farkına varılmayan farkındalıklarımızın kıymetini bilmeliyiz, bu durumu ancak şehir dışına çıktığımız anlarda ne denli önemli oldu unu daha iyi anlıyoruz” diye devam etti. İnsanın yaşam kalitesinin artırılmasında bireysel ve kurumsallık adına sorumluluklarının bilincinde olması gerektiğini belirten Kaptanoğlu, “Yaşanacak yer olma özelliğiyle göç almış ve kalite standardımızı oluşturan yeni mahalleler olmuştur. Yeni Sarıyer profilinden kaliteli projeler adına katkılar ve destekler alınması gerekmektedir. Sadece oturmak yetmez” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ