Sarıyer'de, taksiyle Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen bir gence, araçtan indikten sonra koltuk değnekleriyle beklediği esnada manevra yapan taksi çarptı.

Kaza, Sarıyer Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bacaklarından rahatsız olan ve yürümekte güçlük çeken bir genç, tedavi olmak için taksi ile hastaneye geldi. Aracın durmasının ardından genç, hastane bahçesindeki bir vatandaşın yardımıyla koltuk değnekleriyle birlikte aşağıya indi. Talihsiz gencin arabadan inmesinin ardından hastaneden çıkan bir kadın da, taksiciyle konuştuktan sonra araca bindi. Kısa süre sonra harekete eden taksici, hastane bahçesinden çıkmak için geri manevra yapmak istedi. Ancak o esnada bir anlık dikkatsizlik sonucu gence çarptı. Sert bir şekilde yere düşen genç, hafif şekilde yaralandı.

Taksi şoförünün ifadesi alındı

Gencin düştüğünü gören bir vatandaş yanına giderken, bir başka vatandaş ise taksiyi durduruyor. Kazanın ardından genç, vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yardımıyla geldiği hastaneye götürüldü. Burada tedavisi yapılan genç taburcu edilirken, taksi sürücüsü ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.