Sarıyer'in başarılı muhtarlarından Gümüşdere Muhtarı Günay Yazıcı, mahallenin sorunlarına çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Bu kapsamda mahallenin içme suyu hattının yenileme çalışması yapıldı.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Gümüşdere Mahalle Muhtarı seçilen ve yaklaşık 1,5 sene gibi kısa bir sürede hayata geçirdiği projeler ile dikkatleri üzerine çeken Günay Yazıcı, bu kez mahallenin içme suyu hattının yenileme çalışmaları için harekete geçti.

BİRÇOK HİZMETİ MAHALLEYE KAZANDIRDI

Daha önce yaklaşık 100 yıldır temizlenmeyen dere için girişimlerde bulunan, üreticilerin ecrimisil ödedikleri tarım arazilerinin 10 yıllığına kiralanmasında yoğun çaba sarf eden ve buna benzer birçok hizmeti mahalleye kazandıran Muhtar Yazıcı, ilgili makamlar ile temasa geçerek mahallenin içme suyu hattının yenileme çalışmalarını başlattı.

MUHTAR YAZICI'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Konu ile ilgili açıklama yapan Yazıcı, " Köyümüzün içme suyu hattının yenileme çalışmalarına başladık. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'e, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e, Bahçeköy Orman İşletme Müdürlüğü'ne, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne, Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne, köyümüze su hortumları alan ve isminin açıklanmasını istemeyen bağışçımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ