Garaj Organizasyon İstanbul tarafından geleneksel hale getirilen ve yılda iki kere düzenlenen İstanbul 2. El Festivali, yeni konsepti ile İstanbulluların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TV 360 ve Alem FM Medya sponsorluğunda düzenlenecek festival, 80 dönüm büyüklüğündeki Lıfepark’ta yapılacak ve birçok ünlü isim katılacak.

“Daha geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz”

Geçmiş dönemlerde düzenledikleri festivallerdeki eksiklikleri göz önünde bulundurduklarını ve ona göre hazırlandıklarını belirten Garaj İstanbul Yöneticisi Hülya Yavuz Tuncay, “Bu festivaldeki değişim ile sizlerin satış kalitesinin artırılması amaçlanmış ve geniş kitlelere ulaşarak daha eğlenceli bir ortam sağlanması hedeflenmiştir” diye konuştu.

Araba ve çadırlarda konaklanabilecek

Katılımcıların taleplerini dikkate aldıklarını söyleyen Tuncay sözlerine şöyle devam etti: “Stant sahiplerinin talepleri doğrultusunda gece arabalarında veya çadırlarında konaklayabileceklerdir. Organizasyon tarafından kiralanacak güvenlik ekibi sayesinde tüm ürünler gece mekanda kalabilecektir.”

Talepler dikkate alınıyor

Ziyaretçilerden gelen öneriler doğrultusunda tasarım ve ikinci el stantlarının ayrı alanlarda konumlandırıldığını ifade eden Tuncay, “Bu festivaldeki değişim ile stant kuran katılımcılarımızın satış kalitesinin artırılması amaçlanmış ve geniş kitlelere ulaşarak daha eğlenceli bir ortamın sağlanması hedeflendi” ifadelerini kullandı.

Sanatçılar festivalde sahne alacak

Düzenledikleri organizasyonlarda, sponsorların önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Tuncay şöyle konuştu: “Bugüne kadar festivallerimizde var olan sponsorlarımızın desteği çok önemli. Yapacağımız etkinlikte de bu kurumlar desteğini sürdürüyor. Festivalin daha çok ses getirmesi ve İstanbul genelinden daha çok ziyaretçi ağırlaması amacı ile ünlü sanatçılar sahne alacak.