Alkollü bir şekilde bindiği motosikletten düşerek 50 metre sürüklenen genç hayatını kaybetti.

Kaza, Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde motosikletine binen Abdurrahman Manav ve Ali Kazım Göktaş Kilyos'ta arkadaşlarının yanına gitti. Gece saatlerinde alkol alarak sabaha kadar eğlenen gençler ardından motosiklete binerek evlerine gitmek üzere yola çıktı.

50 metre sürüklendiler

Gençlerin alkollü halde Büyükdere Caddesi'ne kadar gelmesinin ardından yolcu Göktaş, alkolün etkisiyle uyuya kaldı ve sürücü Abdurrahman Manav'ın dengesini bozdu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, arkadaşıyla birlikte motosikletten düştü. Yaklaşık 50 metre sürüklenen gençlerden Göktaş, kaskının çıkması ve başını kaldırıma çarpması nedeniyle kafatasının parçalanması sonucu hayatını kaybetti.

Sürücü taburcu edildi

Kaza sonrası çevredeki sürücülerin ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Manav'ı ve Göktaş'ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak Ali Kazım Göktaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Manav'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.