15 Nisan’da başlayan balık avı yasağı, 1 Eylül itibari ile son bulacak. Av yasağının sona ermesine saatler kala, Temar Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Emre Yaldız, yeni sezonun bol ve bereketli geçmesini dileyerek, “Yeni sezonda denizden ekmek yiyen tüm esnafımızın yüzü gülsün” Dedi.

1 Eylül itibariyle sona ermesinin ardından 'Vira Bismillah' diyerek, denize açılan balıkçılara sezonun bereketli geçmesi temennisinde bulunan Yaldız, "Yeni avlanma sezonu başta Sarıyerli balıkçılar ve esnaf olmak üzere herkese hayırlı olsun. İnşallah bereketli bir yıl olur" dedi.

YALDIZ'DAN BALIKÇILARA MESAJ!

Yat sektöründen turizm teknesine, hizmet gemilerinden deniz araçlarına ve ÖTV’siz akaryakıt, madeni yağ, deniz boyaları temini konusunda Türkiye’nin gemicilik sektöründeki öncü firmalarından Temar Denizcilik'in Genel Müdürü Emre Yaldız'dan, ekmeğini denizden kazanan balıkçılara mesaj geldi.

"BALIKÇILARIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ"

1 Eylül’de açılan balık avlanma sezonunda tüm balıkçı esnafımızın gerekli istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yılın geçmiş yıllara oranla bereketli olmasını diliyorum. Deniz araçlarına ÖTV’siz akaryakıt, madeni yağ ve deniz boyaları temin ediyoruz. İnşallah bu yıl istedikleri gibi bol ve bereketli geçer" ifadelerini kullandı.