Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mahmut Ali Kaya için taziye mesajı yayınladı.

Dün saat 13.30'da Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenen tören ile Mahmut Ali Kaya için helallik alınmıştı. Dua ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanan Kaya için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten duygusal bir mesaj geldi.

İŞTE ŞÜKRÜ GENÇ'İN O MESAJI

"Bilgisi, birikimi ve otuz yılı aşan kamu tecrübesiyle en deneyimli yöneticilerimizden birisi; iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir yol arkadaşı, iyi bir yurttaş olan İmar ve Şehircilik Müdürümüz Sevgili Mahmut Alikaya’yı son yolculuğuna uğurladık.

İçerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde, 2014 yılından bu yana yaptığı müdürlük görevini başarıyla yerine getiren, herkesi mutlu ederek belediyeden uğurlamaya çalışan, toplantıda yaptığı her konuşmasıyla deneyimini ortaya koyarak bizlere destek olan, aynı zamanda belediyemiz spor kulübünün asbaşkanlığını da yapan değerli Mahmut'u kaybetmiş olmanın hüznünü yaşıyoruz.

Düzenlediğimiz törende yanımızda olan CHP İstanbul İl Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’na, Sarıyer Kaymakamımız Sayın Mehmet Özer’e, Sarıyer Müftümüz Sayın Oğuzhan Kadıoğlu ile bütün dostlarımıza, mevcut şartlar sebebiyle katılamayan ama telefonla arayan, mesaj ve çiçek göndererek acımızı paylaşan herkese şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Sevgili Mahmut’u ve emeklerini asla unutmayacağız. Kendisine Allah’tan bir kez daha rahmet, ailesi ve çalışma arkadaşlarıma da başsağlığı dilerim."

BENZER HABER: MESAİ ARKADAŞLARINDAN MAHMUT ALİ KAYA'YA SON GÖREV

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/yasam/mesai-arkadaslarindan-mahmut-ali-kaya-ya-son-gorev-h62639.html

SARIYER POSTA GAZETESİ