Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 11 Şubat Perşembe günü gece saatlerinden itibaren Sarıyer'de hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece düşecek. Peki kar yağışı bekleniyor mu? Detaylar haberimizde...

Her ne kadar son günlerde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretse de soğuk havalar geliyor. Meteoroloji, sıcaklığın düşeceğini ve kar yağışının beklendiğini açıkladı.

"MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINA DÜŞMESİNİ BEKLİYORUZ"

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6 ile 7 derece üzerinde seyrettiğini belirten Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, şu bilgileri paylaştı: "Cuma gününden itibaren mevsim normallerinin altına düşmesini bekliyoruz. Sıcaklıklarda 15 dereceye varan düşüşler yaşanacak. Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’da pazar gününden itibaren üç gün boyunca aralıklarla kar yağışı bekliyoruz. Lodos bugün ve perşembe gününe kadar batı bölgelerinde etkili olmaya devam edecek. Cuma günü itibariyle rüzgârlar kuzeye evrilecek. Karayel sonrasında poyraza dönecek. Pazar gününe kadar da batı bölgelerimizde kuvvetli rüzgârlar olacak."

SARIYER POSTA GAZETESİ