Bilgi Tel: 0212 271 25 85 - 86

Aylardır dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan corona virüsüne karşı işletmeler önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda Sarıyer Merkez’de faaliyet gösteren Demir Kardeşler Benzin İstasyonu müşterilerinin araçlarını ücretsiz dezenfekte ediyor.

Sarıyer eski halk pazarı karşısında 1989 yılından beri faaliyet gösteren ve 5 dönüm alanı ile Sarıyer’in en büyük benzin istasyonu olan Demir Kardeşler, araç sahiplerini sevindiren bir uygulamayı hayata geçirdi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIZ LAZIM”

Corona virüs ile mücadele kapsamında tedbir olarak gelen tüm araçlara ücretsiz dezenfekte hizmeti verdiklerini belirten Demir Kardeşler Benzin İstasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Demir, Ülkece zor bir dönem geçirdiklerini ifade ederek şunları söyledi. “Ticari faaliyetlerin yanı sıra devletimizin her kademesinden gelen hijyen uyarısını dikkate alarak, müşterilerimizin araçlarını ücret almadan dezenfekte ediyoruz. Bu salgın ülkemizde yayılmaya başladığında neler yapabileceğimizi düşündük. Uzmanlarda görüşler aldık. Ardından vatandaşımıza en iyi hizmetin araçlara dezenfekte uygulaması olacağına karar verdik. Her şeyi devletimizden beklememek gerekiyor. Biz bu toplumsal mücadelede elimizi taşın altına koyduk.”

SARIYER POSTA