Sarıyer Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sünnet şöleni bu yıl da birbirinden renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Tiyatrolar, illüzyon gösterileri, ikramlar ve hediye dağıtımıyla dolu dolu bir gün geçiren çocuklar lunaparkta da gönüllerince eğlendi.

Sarıyer Belediyesi'nin, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği sünnet şöleni bu yıl da coşkuyla gerçekleşti. İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenen etkinliğe 120 çocuk ve ailesi katıldı.

Günün tadını çıkardılar

Şölenin sürpriz konukları ise Hospitadent Çocuk Tiyatrosu ve Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu oldu. İlüzyon gösterilerinin ardından ‘Süper Hospi Mikroplara Karşı’ oyununu izleyen minikler, hediyelerini almayı ihmal etmedi. Şehir dışında olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de çocukları unutmayarak bir mesaj gönderdi. “İlk defa bir sünnet şöleninde çocuklarımızın yanında olamadım. Ama buradan hepsinin gözlerinden öpüyorum. Yolları açık olsun” diyen Başkan Genç’in sözleri büyük alkış aldı.  Mesajı dinleyen çocuklar, şölen pastalarını ise Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ile birlikte kesti.  Birbirinden eğlenceli anlara sahne olan programın sonunda lunaparka giden çocuklar gönüllerince eğlenerek, günün tadını çıkardı.