Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret etti. Genç, öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Okula giriş yaptığı anda öğrencilerin alkış ve tezahüratlarıyla karşılaşan Başkan Genç, büyük ilgi gördü. Genç, "Çocuklardan büyük enerji ve güç alıyorum. Onlarla berbaer olmaktan mutluyum" dedi.

Şükrü Genç üçlü çektirdi

Sarıyer İlkokulu ziyaretinde öğrencilere nasihatlerde bulunan Genç, "Hepinizi çok özledim. Okullar sizlerle güzel. Siz olmadan hiçbir anlamı yok. Bu yüzden sağlığımıza daha fazla dikkat etmemiz lazım. Hijyene çok daha önem vereceğiz, maske takacağız ve kurallara uymayan arkadaşlarımızı uyaracağız" dedi. Genç, Sarıyer Merkez'de ziyaret ettiği okulun çıkışında etrafını saran öğrencilere üçlü çektirdi. Öğrenciler de 'Sarıyer' karşılığını verdi.

24 Kasım pastası kestiler

Sarıyer Merkez'de düzenlenen Atatürk anıtına çelenk sunma programının ardından Sarıyer İlkokulu, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, İstinye Anadolu Lisesi ve Mürüvvet Evyap Okulları'nı ziyaret eden Başkan Şükrü Genç, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Genç, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi öğrencileriyle 24 Kasım pastası da kesti.

SARIYER POSTA